Každá diskuze má předvolené kategorie, kde jsou zakládány témata k další podrobnější diskuzi. Každé téma má pak jednotlivé komentáře uživatelů.
Helmy | počet témat: 32
Páteřáky | počet témat: 8
Bazar | počet témat: 15
Mix | počet témat: 4
založil: Honzy dne 2008-07-30 11:14:14
Sdílejte příspěvek na Facebooku:
Zdravim mám vybraný na koně páteřák Dainese NextWave. Měřím 180cm a chci tedy L. Dá se doporučit? Má s ním někdo zkušenosti?
Ahoj,
používám stejný třetím rokem a nemůžu jej vynachválit. Hlavně odvod potu je výtečnej. Doporučuju
ahojky..na koně páteřák je ideální věc,člověk neví kdy spadně ..:)já mam páteřák zárověn aj na prkno a je to super...je ovšem lepší, když se páteřák vyzkouší přímo na tělo.
Dobrý den,chtěla bych jse Vás zeptat jestly je pro dítě lepší mít páteřák nebo bezpečnostní vestu na koně?Co jsi myslíte že je lepší?
Ahoj,
z hlediska bezpečnocsti je to myslím jedno. Vesta i páteřák dobře ochrání páteř tak jak mají.
Páteřák je myslím použitelnější i na jiné sporty a je lépe odvětraný.
Vesta o něco lépe (těsněji) sedí na těle, ale zase se v ní víc spotíte.
Osobně preferuji páteřák.
Dobrý den,chci jen reagovat na tyto odpovědi a na dotaz. Myslím,že je lepší něco než nic,ale já osobně používám vestu. chrání páteř,ale i hrudník a břicho. Je pravda,že páteřák je na více sportů,ale když jsem viděla,jak kůň mému kamarádovi šlápnul na břicho,od tě doby používám jen vestu. Kdyby tu vestu neměl asi by už mezi námi nebyl.Nechci nikomu nic vnucovat,jen sdílím své zkušenosti.
AHoj,
a nevíš jakou vestu má? Já teda ještě neviděl vestu s chráničem břicha. Tim nechci říct, že neexistje. Co jsem viděl, tak na břichu nic není a maximálně je něco na hrudíku.
Dík
Založit nové téma k diskuzi můžete přes tento odkaz.
Pokud chcete připsat názor k vybrané diskuzi, tak použijte následující formulář - Vložit nový komentář.
Sdílet příspěvek na Facebooku můžete přes klasická Facebook tlačítka:
Diskuze o chráničích páteře. Jaké jsou vhodné pro konkrétní sport. Výběr páteřáku apod..
25.10.2012 | založil: Mrtina
Dobrý den, chtěla bych páteřák pro syna, který již ve 4 letech jezdí a lyžích. Mám vybírat nějak podle věku nebo výšky? Můžete mě doporučit nějaký páteřák právě pro díte na lyže?
5.9.2012 | založil:
Poradte co je lepší pro 10ti letou dceru pro ježdění na koni???jezdí i na snowboardu zvažuji jestli vestu na koně nebo páteřák???
23.1.2011 | založil: Petra Ličková
Dobrý den, objednala jsem u vás páteř. Dainese action Wave. Sedí mi perfektně. Potřebovala bych jěště jeden pro muže. Chci se zeptat, o kolik cm je velikost XL delší než L. Děkuji, vždy jsem byla s objednávkami spokojená Petra L.
27.6.2010 | založil: Linda
Dobrý den,
mám sešroubovanou bederní páteř a ráda bych zase začala sportovat, leč o poznání bezpečněji. Páteřák bych ráda používala na kolo, koně, lyže, ale i třeba na beach volejbal apod. Všechny sporty dělám rekreačně, žádnému se více nevěnuji. Tímto bych chtěla požádat zkušenější o radu - jaký páteřní chránič si vybrat? Velice děkuji za rady.
22.2.2010 | založil: Petra A.
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s tímto páteřákem?
Děkuji za odpověď
1.2.2010 | založil: Magdalena
Dobrý den,
měřím 174 cm a přes internet jsem si objednala páteřák Scott W s Back Protector, velikost M - 170-180 cm. Když stojím, páteřák sedí dobře. Ale jakmile se položím na záda, páteřák se mi vyhrne a začne mě tlačit do krku. Chtěla bych se tedy zeptat, jestli mám tento páteřák vyměnit za menší.
Předem díky za odpověď.
4.12.2008 | založil: Jarda Šefránek
Můžete mi poradit s velikstí dětského páteřáku? Máme děti 140 a 145 cm.
Děkuji Jarda Š.
30.7.2008 | založil: Honzy
Zdravim mám vybraný na koně páteřák Dainese NextWave. Měřím 180cm a chci tedy L. Dá se doporučit? Má s ním někdo zkušenosti?
Tento e-shop je součástí sportovních obchodů Virus-Sport.cz
Provozujeme následující internetové a kamenné obchody:
www.virussport.cz,
www.vodacky-obchod.cz,
www.helmy.cz,
www.inline-brusle.cz,
www.nordic-shop.cz,
www.skate-shop.cz

skočit na hlavičku | mapa stránek | HELMY.cz - 2013 | system: Virus Sport s.r.o. 2010
můžeme také doporučit:
Osobní trenérka,
Židle,
Dárky,
Soutěže,
Jak na Bolavá záda,
chránič páteře na lyže a snowboard
Páteřák nebo jezdeckou vestu??
za nákup nad:
| 4000,- Kč | -2% |
| 9000,- Kč | -4% |
| 15000,- Kč | -6% |
| 25000,- Kč | -8% |
Více informací
Staňte se fanouškem Virus Sport a soutěžte s námi na Facebooku o velice zajímavé ceny.

Facebook.com/VirusSport
Pieps
First-Aid PRO plněná

Plněná lékárnička Pieps, s drobnými vychytávkami, které oceníte nejen na lyžích.
1490,- Kč
1385,- Kč
| Powerslide Allround Helmet White | 685,- |
| Infit Maska 2 | 316,- |
| Hatchey Backprotector K-Race | 890,- |
| Infit Kukla Base | 195,- |
| Powerslide Crash Pad Standard | 849,- |
| Bell Alchera | 1259,- |
| Giro Skyline | 759,- |
| 661 Core Saver II | 1999,- |
| Powerslide Allround Helmet Carbon | 685,- |
| Bell Fraction | 809,- |